Xperiences Powered by Nature

Door middel van een aantal innovatieve en interactieve Xperiences inspireren we u graag. Ga aan de slag met CO₂ als bouwstof, gebruik de natuur als leermeester of wordt op een interactieve manier bewust van toekomstige veranderingen en innovaties. 

Beleef de toekomst

In een samenleving die in een hoog tempo maatschappelijke en economische veranderingen doormaakt, is veerkracht en innovativiteit van groot belang. Bent u al klaar voor de toekomst? Wij bieden verschillende Xperiences aan waarin u de toekomst kunt ervaren. Ga in gesprek met onze experts en ontdek de toekomstige mogelijkheden. Het is mogelijk de Xperiences als pakket of apart te ervaren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Gebruik CO₂ als Bouwstof

In de toekomst gaan we CO₂ steeds meer als bouwstof gebruiken. Ontdek in het CO₂ Lab hoe u zelf CO₂ kunt maken en waar u deze CO₂ voor kunt gebruiken.

mobiliteit van de toekomst

Personen- en goederenvervoer heeft veel impact op het klimaat. Laat u verrassen en probeer zelf de diverse mobiliteitsoplossingen van de toekomst uit. 

Kook Future Food

Om de groeiende wereldbevolking in 2050 te kunnen voeden, gaan we anders consumeren en produceren. Ervaar de verrassende (voedzame) mogelijkheden van insecten.

De Energieproef 
Gebruik aardappels als lichtbron

Maak tijdens deze proef een werkende batterij van aardappelen. Probeer vervolgens met deze batterij lampjes te laten branden.

Soillab Xperience  
Ontdek en leer van de natuur 

Hoe kunnen we van de natuur leren en deze gebruiken als inspiratiebron? Ontdek de geheimen en toepassingen van planten en dieren tijdens de Soillab Xperience!

Waterzuiveringsinstallatie  
Maak vies water weer schoon

Ervaar wat u zelf kunt doen om op een verantwoorde manier met water om te gaan. Ga aan de slag met het ontwerpen van uw eigen waterzuiveringsinstallatie. Maak het vieste water met uw waterzuiveringsinstallatie helemaal schoon!

Klimaatgesprekken
Wat kunt u zelf doen aan klimaatuitdagingen?

Ga met onze Biomimicry Experts en transformatiemanagers in gesprek over klimaatverandering en maatregelen die u zelf kunt nemen. Tijdens een heerlijke wandeling door het bos leert u hoe u zelf met duurzaamheid aan de slag kunt gaan. Ervaar hoe de natuur u kan helpen bij het vinden van duurzame oplossingen. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50