Serious Games Powered by Nature

Ga met uw team de uitdaging aan tijdens een van onze klimaat Xperiences. Kom in actie in de wereld van klimaatverandering en klimaatuitdagingen. Onze klimaatgames creëren verbinding en helpen u en uw team gezamenlijk doelen op te stellen en na te streven. U ervaart tijdens deze games op een unieke wijze de transitie naar een duurzame wereld. 

Klimaatgames

Ga met uw team de uitdaging aan tijdens een van onze klimaat Xperiences. Kom in actie in de wereld van klimaatverandering en klimaatuitdagingen. Tijdens deze games ervaart u op een unieke wijze de transitie naar een duurzame wereld.

Quagga Island: hoe hoog scoort uw team op de klimaatladder?

Quagga Island is de game om te ervaren wat de Klimaatwet inhoud. Samen met uw team gaat u niet alleen de (klimaat)uitdagingen aan, maar vindt u hiervoor ook oplossingen. Welke compromissen sluit u en wanneer houdt u zich vast aan uw standpunt?

De CO₂-voetafdruk: Quagga Island CO₂-neutraal

Quagga Island is in transitie naar een CO₂-neutraal eiland. Tijdens deze game gaat u in een van de vijf rollen (overheid, toerisme, leveranciers, bevolking of industrie) het eiland inrichten. Met als gezamenlijk doel: certificering op trede 10 van de CO₂-ladder (CO₂-neutraal).

CO₂ Escape Room: weet uw team de CO₂-concentratie terug te dringen?

Door een kapotte buis in de CO₂-fabriek neemt de concentratie CO₂ in de atmosfeer toe. Gelukkig kan uw team de luchtkwaliteit herstellen! Werk samen en maak gebruik van kennis en kunde om de oplossingen te vinden. Neem gerust contact op voor meer informatie

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50