Knowledge Powered by Nature

Het delen van specialistische kennis is een van onze speerpunten. Met relevante onderzoeksresultaten kunnen in de praktijk stappen in de juiste richting worden gezet. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Door samen kennis te delen, komen we samen verder.

Doe kennis en inspiratie op met onze boeken

Klimaathart

Het klimaathart, een goede metafoor om ons in beweging te krijgen. Ontstressen, ontzorgen, veranderen en genieten, oftewel weer fit worden, dat is de uitdaging waar we voor staan.

Het beest in uw organisatie

We kunnen verrassend veel leren van de natuur als het gaat om organisaties en veranderen. Tien verschillende dieren laten zien hoe zij omgaan met aanpassingen.

Firm of the Future 3.8

De toekomst, dat betekent veranderingen. Leer wat er nodig is om uw organisatie tot een veerkrachtige en innovatieve organisatie te maken. 

Blijf op de hoogte van onze publicaties

Via onze publicaties houden we u graag op de hoogte van diverse onderwerpen, zoals nieuwe onderzoeksresultaten en actuele thema’s op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Kan olivijn ons CO₂-probleem oplossen?

Een natuurlijk proces dat CO₂ uit de lucht haalt, is de verwering van olivijn. Door olivijn te strooien over onze wegen, wordt de verwering versneld en kan 1 ton olivijn binnen 30 jaar 1 ton CO₂ opnemen.

Klimaatplan Provincie Gelderland

De provincie Gelderland heeft de ambitie om in 2030 als organisatie 100% klimaatneutraal te zijn. In opdracht van de provincie Gelderland schreef Firm of the Future het Provinciaal Klimaatplan. Lees hier het interview met Els Martijn, CEO van Firm of the Future.

Onze visie op de wereld in 2050

In 2050 hebben we een CO2-tekort

Momenteel bestaat er een overschot aan CO₂ in de atmosfeer. Echter, door CO₂-reducerende maatregelen en doordat CO₂ als bouwstof wordt gebruikt, zullen we in de toekomst een CO₂-tekort hebben. 

Bekijk hier meer visies op 2050.

Samenwerken brengen ons samen verder

De Green Deal duurzame zorg

Het verhogen van de kwaliteit van zorg en tegelijkertijd het verlagen van de voetafdruk van de zorgverlening vanuit de impact op people, planet en prosperity, is de insteek van de Green Deal duurzame zorg. Wij gaan deze uitdaging graag gezamenlijk aan! 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50