Inspiration Powered by Nature

Biomimicry Centre verzorgt verschillende lezingen. Bijzondere onderwerpen vragen tenslotte om uitleg. Wat is er interessanter dan een goede spreker die u en uw gezelschap meeneemt in een reis naar een andere wereld? Inspirerend, enthousiasmerend, uitdagend en prikkelend zijn de woorden die bij onze sprekers horen. Bent u op zoek naar een andere kijk op de wereld? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een groep van 10 personen of 1.000, wij komen graag spreken. Indien gewenst kunnen wij de lezing insteken op de voor u belangrijkste onderwerpen.

planet

Klimaathart
Een
visie op 2050

Het klimaathart, een goede metafoor om ons op het gebied van duurzaamheid in beweging te krijgen. Ontstressen, ontzorgen, veranderen en genieten, oftewel weer de aarde weer fit krijgen, dat is de duurzaamheidsopgave. 

Deze lezing bevat niet alleen uitleg over het klimaat, maar ook een zeer concrete aanpak richting 2050. Niet alleen praten, maar ook doen, dat is de boodschap. Het eten van insecten, hoe de nieuwe tweewieler terrein wint, prettiger wonen, een andere inrichting van de infrastructuur… Wij nodigen u uit om aan het werk te gaan, want alleen wij kunnen het verschil maken. De klimaatrevolutie start bij ons. Laten we beginnen!

People

Het beest in uw organisatie

Lijkt uw organisatie op die van de stokstaartjes? Of meer op die van de orang-oetans? Natuurlijk is niet iedere organisatie een beestenbende, maar we kunnen verrassend veel leren van de dieren als het gaat om organisatieveranderingen. 

Deze lezing begint met een test: welk dier bent u? De spreker neemt u verder mee naar een bijzondere kijk op de samenleving in de dierenwereld. Hoe leeft men samen en wie reageert op welke prikkels?

U heeft na deze lezing niet alleen een heel andere kijk op de leden van uw gezelschap, maar ook op hoe de gezellige ganzen de hiërarchisch ingestelde leeuw kunnen verrassen. Ook nieuwsgierig hoe het beest zich in uw organisatie voortbeweegt?

People

Firm of The Future 3.8 Een veerkrachtige organisatie

De toekomst komt met onzekerheden en grote veranderingen. Organisaties kunnen zich hierop voorbereiden door middel van de Bioboom. Een aanpak gebaseerd op natuurlijke principes die onder de noemer biomimicry ons helpt te leren van de natuur.

Deze lezing helpt uw organisatie verder door het benoemen van acht verandergebieden die elke organisatie in meer of mindere mate dient te bewaken om een Future Proof organisatie te worden.

People

Biomimicry, de natuur als  leermeester

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50