Masterclass Manager of the Future

Het Biomimicry Centre verzorgt vanaf 7 juni 2019:

Masterclasses Manager of the Future,  (MotF)

Een toekomstbestendige organisatie in 4 masterclasses op basis van natuurlijke modellen en technieken

 

Een 4-tal masterclasses over de rol van de manager in een toekomstbestendige organisatie.  Door toepassing van Biomimicry; de leer van de natuur, leert u snel uzelf te ontwikkelen en ervaart u praktijkvoorbeelden.
Hoe kunt u uw eigen leiderschap om organisaties klaar stomen voor de toekomst? Medewerkers veranderen, technologische veranderingen volgen elkaar snel op en banen verdwijnen en komen. Hoe kan u met  uw medewerkers de juiste weg vinden en volgen?

Inhoud

De masterclasses bestaan uit het doorgronden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gedrag, techniek en sustainability. Elke masterclass wordt afgesloten met een praktijk business case waarbij u de opgedane inzichten kan toepassen.

De bijeenkomsten eindigen met een lunch zodat u, tijdens het nuttigen van een versnapering, met elkaar de op een ontspannen manier in contact kan komen.

Opbouw en duur

De totale doorlooptijd van deze opleiding is 4 blokken van 4 uur. De stof wordt u aangereikt door ervaren docenten die zelf de materie toepassen in de praktijk.

PE-punten

Deze cursus komt in aanmerking voor 4 PE punten per masterclass. Als u ieder masterclass aanwezig bent krijgt u 16 PE punten.

 

 

Voor wie

De masterclass manager of the future is bedoeld voor managers en leidinggevenden die inzicht willen krijgen in hun rol in de toekomst, hoe stuurt u medewerkers aan en welke trends zijn belangrijk zijn om te volgen. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van gedrag, technologische ontwikkelingen, duurzaamheid, innovatie en veranderkunde.

Heeft u behoefte aan het vergroten van uw kennis op het gebied van technologie en verandermanagement? Wilt u weten hoe sustainability uw organisatie kan helpen om nog effectiever te worden?
Volg dan de 4 masterclasses: Firm of the Future.

Data en Locatie

Deze masterclass wordt gegeven vanaf 7 juni 2019 in het Tropenmuseum te Amsterdam . Elke masterclass start om 09.00 uur en eindigt op 13.00 uur.

De onderwerpen van de masterclasses zijn:

  • 7 juni: Profiel Manager van de Toekomst
  • 14 juni: Organisatieontwikkelingen en structuren (ontwerpcriteria en inrichtingseisen)
  • 21 juni: Trends en ontwikkelingen (Blockchain, AI, VR/AR, IoT)
  • 28 juni: Transitiemanagement en gedrag

De masterclasses worden gegeven in Cirl te Amsterdam.

Prijs

U betaalt voor de opleiding €1.995,00 (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten (drank en versnaperingen).

 

Inschrijven

 

(Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Dit bedraagt  €120,00 (exclusief BTW) en zit inbegrepen in de totaalprijs.
Het trainingsmateriaal bevat de volgende literatuur: “Innovation Inspired by Nature” door Janine M. Benyus, “Het beest in uw organisatie” door Els Martijn en “Firm of the Future 3.8” geschreven door Els Martijn.
Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt. Het betreft vereiste materialen zoals een syllabus en hand-outs. Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee/fris en versnaperingen betaalt u totaal € 245,00 (exclusief BTW), tevens inbegrepen in totaalbedrag.)