Masterclass Tech & Trends

Het Biomimicry Centre verzorgt vanaf 6 september 2019:

Masterclasses Tech & Trends: de Toekomst start Nu  (TTTN)

De (technologische) ontwikkelingen gaan snel; in 4 masterclasses nemen wij u mee naar de toekomst

 

Een 4-tal masterclasses over (technologische) ontwikkelingen en trends. Blockchain, Artificial Intelligence, Drones allemaal technieken die de economie gaan veranderen. Welke ontwikkelingen moet u nu volgen en welke trends kunnen we verwachten? De technologie brengt u ongekende mogelijkheden maar wat heeft zin? Waar zit uw klant op te wachten en waarmee kunnen u en uw medewerkers waarde creëren nu en in de toekomst?

Inhoud

De masterclasses bestaan uit het doorgronden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van techniek, trends en proces optimalisaties. Elke masterclass wordt afgesloten met een praktijk business case waarbij u de opgedane inzichten kan toepassen. De bijeenkomsten eindigen met een lunch zodat u tijdens het nuttigen van een versnapering met elkaar op een ontspannen manier in contact kan komen.

Opbouw en duur

De totale doorlooptijd van deze opleiding is 4 blokken van 4 uur. De stof wordt u aangereikt door ervaren docenten die zelf de materie toepassen in de praktijk.

PE-punten

Deze cursus komt in aanmerking voor 4  PE punten per masterclass. Als u ieder masterclass aanwezig bent krijgt u 16 PE punten.

Voor wie

De masterclass “Tech & Trends, de Toekomst start Nu” is bedoeld voor managers en leidinggevenden die inzicht willen krijgen in de trends en technische ontwikkelingen van nu en in de toekomst. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van technische mogelijkheden, disruptieve ontwikkelingen en moderne werkwijzen.

Heeft u behoefte aan het vergroten van uw kennis op het gebied van techniek, trends en mogelijke toekomstbeelden? Wilt u meedenken over de toekomst van de economie en de impact daarvan op de maatschappij? Volg dan de 4 masterclasses: Tech & Trends, de Toekomst start Nu

Data en Locatie

Deze masterclass wordt gegeven vanaf vier achtereenvolgende vrijdagen vanaf 6 september 2019 in het Tropenmuseum te Amsterdam. Elke masterclass start om 09.00 uur en eindigt om  13.00 uur.

De onderwerpen van de masterclasses zijn;

  • 6 september 2019: The Future, Blockchain
  • 13 september 2019: Artificial Intelligence en Machine Learning
  • 19 september 2019: Agile en  Scrum
  • 27 september 2019: Drones en 3D-printen

De masterclasses worden gegeven in Circl te Amsterdam.

Prijs

U betaalt voor de opleiding €1.995,00 (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten (drank en versnaperingen).

 

Inschrijven

 

(Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Dit bedraagt  €120,00 (exclusief BTW) en zit inbegrepen in de totaalprijs.
Het trainingsmateriaal bevat de volgende literatuur: “Innovation Inspired by Nature” door Janine M. Benyus, “Firm of the Future 3.8” door Els Martijn en “Swarm Intelligence” geschreven door Eric Bonabeau.
Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt. Het betreft vereiste materialen zoals een syllabus en hand-outs. Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee/fris en versnaperingen betaalt u totaal € 245,00 (exclusief BTW) en zit tevens inbegrepen in de totaalprijs.)