Sustainability Transition Manager

De organisatie van de toekomst heeft het vermogen om dynamisch en organisch te veranderen. Biomimicry helpt u op deze manier te veranderen. Als Sustainability Transition Manager kunt u omgaan met diversiteit in veranderende omgevingen, optimaliseert u in plaats van maximaliseren, creëert u veerkracht in uw organisatie, is het creëren van toegevoegde waarde het uitgangspunt, herkent u het integrale systeemdenken en helpt u uw organisatie bij het maken van deze omslag. 

Biomimicry Centre is een door Cedeo erkende instantie. Wij voeren het Cedeo-keurmerk op al onze opleidingen en masterclasses en reiken PE-punten uit. 

Inhoud

In deze 6-daagse opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij het efficiënter en effectiever vormgeven van veranderingen. Ook krijgt u inzicht in veranderkunde via biomimicry processen, modellen en technieken.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor mensen die leiding (gaan) geven aan veranderprocessen.

U bent bereid nieuwe inzichten te absorberen en eigen ervaringen te delen. Verder wilt u zich verdiepen in natuurlijke verschijnselen, organisch veranderen, integraal systeemdenken, modern leiderschap en communicatietechnieken.

Waarom biomimicry?

Strategische, operationele en innovatiegedreven veranderingen gebaseerd op biomimicry hebben een hoge bewezen succesfactor tot wel 30%. Tijdens de opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij het effectiever vormgeven van veranderingen.

Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen/begeleiden? Bekijk de brochure voor meer informatie. 

Dagindeling 

Onderwerpen voor de 6 dagen (start 15 september 2023):

Dag 1: 15
september
Introductie biomimicry en verandermanagement.

Dag 2: 
29 september
Organisatieveranderingen.

Dag 3: 
13 oktober
Samenwerkingsverbanden.

Dag 4:
 
27 oktober
Gedragsaspecten.

Dag 5: 
10 november
Ontwerpen veranderproces en transformatiemanagement.

Dag 6:
24 november
Praktijkdag – Transitiegame spelen.

Tijdsduur en belasting 

De totale doorlooptijd van deze opleiding is 3 maanden met 6 opleidingsdagen. De voorbereidingen en opdrachten vragen om een gemiddelde inspanning van 3 uur per week. 

Kosten voor deelname 

Biomimicry Centre verzorgt vanaf 15 september 2023 de opleiding Sustainability Transition Manager. U betaalt voor de opleiding € 4.750,- excl. BTW. Dit is inclusief trainingsmateriaal, certificeringskosten, gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid luncharrangement. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50