Friends of The Future

Na het positief afsluiten van een van onze cursussen ontvangt u een certificaat. Vervolgens kunt u zich voor een vast bedrag per jaar abonneren voor het alumni programma ‘Friends of the Future’. 

Terugkomdagen 

Deel uw ervaringen op het gebied van biomimicry en klimaatneutraliteit met andere cursisten tijdens de terugkomdagen. Doe nieuwe ervaringen op tijdens unieke uitjes. Laat uw kennis bijspijkeren door inspirerende sprekers. 

Logo’s

Als lid van het Alumni programma ‘Friends of the Future’ mag u gebruik maken van het logo Biomimicry Centre en Firm of the Future. 

Kennisbank 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en biomimicry. Als Friend of the Future heeft u toegang tot een uitgebreide kennisbank. 

Samenwerking 

Samen groeien is een van onze speerpunten. Wij delen onze kennis en leren ook graag van onze omgeving. Door samenwerkingen aan te gaan, groeien we gezamenlijk naar een veerkrachtige toekomst. Wij ondersteunen u graag bij opdrachten.

Doe mee aan de terugkomdag 

Heeft u meegedaan aan een van de opleidingen of masterclasses van Biomimicry Centre? Kom dan naar de Terugkomdag! Praat bij met andere cursisten over uw ervaringen op het gebied van biomimicry en klimaatneutraliteit. 

De productie van CO2

Wij nodigen u graag uit om met ons de klimaat escape game te spelen en zelf aan de slag te gaan met CO2. Tijdens deze Terugkomdag werk je samen met je team om de luchtkwaliteit in de CO2 fabriek weer te herstellen. Maak gebruik van je Biomimicry kennis & kunde om de oplossingen te bemachtigen. Daarnaast kunt u in ons CO2 lab ontdekken hoe u zelf CO2 kunt maken en gebruiken.

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Contact

Info@biomimicry-centre.com

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50