Alumni programma Friends of the Future

Heeft u een 6-daagse opleiding aan het Biomimicry Centre gevolgd? Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van biomimicry, duurzaamheid en innovaties op 1 overzichtelijk platform? Meld u dan aan bij het Friends of the Future alumni programma!

 Net als in de natuur is kennisdeling en netwerken belangrijk. Maak gebruik van een omvangrijke toolbox vol workshops, games en modellen. Sta in verbinding met collega-experts, duik in onze unieke kennisbank en spar met ons over zakelijke uitdagingen. 

Voorwaarden

Nadat u zich heeft aangemeld voor het alumni programma bent u een Friend. Vanwege de aard van het lidmaatschap gaan wij uit van een zakelijke overeenkomst; deze overeenkomst valt onder het algemene verbintenissenrecht. De Friend wordt geacht het abonnement in het kader van zijn beroep of bedrijf te ontvangen. 

FACTURATIE

Een abonnementsperiode duurt minimaal 1 jaar en hebben een vastgestelde prijs. U ontvangt ieder jaar voor de ingangsdatum een factuur.

OPZEGGEN

Het Friends of the Future lidmaatschap is geldig tot wederopzegging. Dit kan telefonisch, per mail of door het invullen van het   opzeggingsformulier 

Als u wilt opzeggen, houd dan rekening met de opzegtermijn: bij abonnementen die per jaar gefactureerd worden is dit twee maanden voor het einde van de abonnementsperiode. Zodra uw opzegging is verwerkt krijgt u hiervan een bevestiging. 

Als de opzegtermijn is verstreken wordt het abonnement automatisch verlengd. Als u opzegt na het verstrijken van de opzegtermijn, wordt uw abonnement aan het einde van de volgende abonnementsperiode gestopt.


Doe mee aan de Terugkomdag 

Heeft u meegedaan aan een van de opleidingen of masterclasses van Biomimicry Centre? Kom dan naar de Terugkomdag! Praat bij met andere cursisten over uw ervaringen op het gebied van biomimicry en klimaatneutraliteit. Friends of the Future kunnen zich gratis aanmelden. 

Terugkomdag: woensdag 10 mei 2023

De volgende terugkomdag is op woensdag 10 mei. We nemen jullie mee naar de Noordoostpolder voor een unieke wind & energie experience. Tijdens dit bezoek aan 11 Beaufort leert en ervaar je alles over windturbines en duurzame energie.

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50