Manager Of The Future

De Manager of the Future coacht en faciliteert. De organisatie van de toekomst is wendbaar en veerkrachtig. Hoe houdt u grip en waar laat u los?

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen die werken in dynamische netwerkorganisaties. U bent bereid nieuwe inzichten te absorberen en eigen ervaringen te delen. Verder wilt u zich versterken op het gebied van organisatie inrichting, gedrag, samenwerking, wendbaarheid en mensgericht werken.

Inhoud

U leert in deze 6-daagse opleiding hoe de natuur u kan helpen om als Manager of the Future uw organisatie te begeleiden naar de toekomst. De Manager of the Future zoekt verbinding en vertrouwt op zijn/haar instinct

Waarom Biomimicry?

Natuurlijke principes helpen u bij het vinden van handvatten voor het begeleiden van de organisatie naar de toekomst. Tijdens de opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij de transformatie naar een Future Proof organisatie.

Hoe kunt u sturen op en adviseren in de transformatie naar een toekomstbestendige organisatie? Hoe vindt u een balans tussen strategie, innovatie en organisatie? Vind de juiste weg!

Dagindeling & inhoud

Onderwerpen voor de 6 dagen
Dag 1:

De Manager of the Future, competenties en vaardigheden

Dag 2:

Trends, cultuur & transformatiemanagement.

Dag 3:

Gedrag en samenwerking.

Dag 4:

Coachen en faciliteren.

Dag 5:

De organisatie van werk in de toekomst.

Dag 6:

Praktijkdag, inclusief examen.

Kosten

Biomimicry Centre verzorgt de opleiding Manager of the Future. U betaalt voor de opleiding € 4.850,- excl. BTW. Dit is inclusief trainingsmateriaal, certificeringskosten, gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid luncharrangement.

Tijdsduur en belasting

De totale doorlooptijd van deze opleiding is 3 maanden met 6 opleidingsdagen. De voorbereidingen en opdrachten vragen om een gemiddelde inspanning van 3 uur per week.

Scroll naar boven

Login

Cursisten & Friends of the Future