Masterclass Verandermanagement
Powered by Nature

De organisatie van de toekomst heeft het vermogen om dynamisch en organisch te veranderen. Leer op basis van natuurlijke modellen en technieken verandertrajecten te sturen/begeleiden. 

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die inzicht willen krijgen in veranderprocessen en die organisch veranderen als techniek willen leren kennen. U bent bereid nieuwe inzichten te verwerven en eigen ervaringen te delen. Verder krijgt u inzichten in hoe de natuur verandert en handvatten voor hoe u de technieken uit de natuur in uw organisatie kunt toepassen.

Inhoud

De 2-daagse masterclass Verandermanagement Powered By Nature bestaat uit het eigen maken van oude en nieuwe verandertechnieken. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van natuurlijk organiseren en structureren.

Waarom Biomimicry?

Tijdens deze masterclass leert u hoe de natuurlijke principes u kunnen helpen bij het begeleiden van veranderingen in uw organisatie.

Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen/begeleiden? Vind de juist weg!

Dagindeling & inhoud

Onderwerpen voor de 2 dagen
Dag 1: 13 juni 2024

Organisch veranderen (5E-model), de organisatie van de toekomst en verandertypologieën.

Dag 2: 27 juni 2024

Weerstand (U-theorie), communicatiemethoden en transitiemanagement.

Kosten

Biomimicry Centre verzorgt de masterclass Verandermanagement Powered By Nature. U betaalt € 1.995,- excl. BTW voor de masterclass. Dit is inclusief trainingsmateriaal, gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid luncharrangement.

Tijdsduur en belasting

De totale doorlooptijd van deze masterclass is 2 dagen. De stof wordt u aangereikt door ervaren professionals die zelf de materie toepassen in de praktijk.

PE-punten

14 punten

Scroll naar boven

Login

Cursisten & Friends of the Future