Masterclass Verandermanagement Powered by Nature

De organisatie van de toekomst heeft het vermogen om dynamisch en organisch te veranderen. Leer op basis van natuurlijke modellen en technieken verandertrajecten te sturen/begeleiden. 

Inhoud

De 2-daagse masterclass Verandermanagement Powered By Nature bestaat uit het eigen maken van oude en nieuwe verandertechnieken. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van natuurlijk organiseren en structureren.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die inzicht willen krijgen in veranderprocessen en die organisch veranderen als techniek willen leren kennen.

U bent bereid nieuwe inzichten te verwerven en eigen ervaringen te delen. Verder krijgt u inzichten in hoe de natuur verandert en handvatten voor hoe u de technieken uit de natuur in uw organisatie kunt toepassen.

Waarom biomimicry?

Tijdens deze masterclass leert u hoe de natuurlijke principes u kunnen helpen bij het begeleiden van veranderingen in uw organisatie.

Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen/begeleiden? Vind de juist weg!

Dagindeling

Onderwerpen voor de 2 dagen, 10 november 2023:

Dag 1
:
Organisch veranderen (5E-model), de organisatie van de toekomst en verandertypologieën.

Dag 2: 
Weerstand (U-theorie), communicatiemethoden en transitiemanagement.

Tijdsduur en belasting 

De totale doorlooptijd van deze masterclass is 2 dagen. De stof wordt u aangereikt door ervaren professionals die zelf de materie toepassen in de praktijk.

Kosten voor deelname 

Biomimicry Centre verzorgt in 10 november 2023 de masterclass Verandermanagement Powered By Nature. U betaalt € 1.995,- excl. BTW voor de masterclass. Dit is inclusief trainingsmateriaal, gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid luncharrangement. 

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek


Telefoon

+31 (0)26 213 65 50