Sustainability Transition Manager

De organisatie van de toekomst heeft het vermogen om dynamisch en organisch te veranderen. Biomimicry helpt u op deze manier te veranderen. Als Sustainability Transition Manager kunt u omgaan met diversiteit in veranderende omgevingen, optimaliseert u in plaats van maximaliseren, creëert u veerkracht in uw organisatie, is het creëren van toegevoegde waarde het uitgangspunt, herkent u het integrale systeemdenken en helpt u uw organisatie bij het maken van deze omslag. 

Biomimicry Centre is een door Cedeo erkende instantie. Wij voeren het Cedeo-keurmerk op al onze opleidingen en masterclasses en reiken PE-punten uit. 

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen die leiding (gaan) geven aan veranderprocessen. U bent bereid nieuwe inzichten te absorberen en eigen ervaringen te delen. Verder wilt u zich verdiepen in natuurlijke verschijnselen, organisch veranderen, integraal systeemdenken, modern leiderschap en communicatietechnieken.

Inhoud

In deze 6-daagse opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij het efficiënter en effectiever vormgeven van veranderingen. Ook krijgt u inzicht in veranderkunde via biomimicry processen, modellen en technieken.

Waarom Biomimicry?

Strategische, operationele en innovatiegedreven veranderingen gebaseerd op biomimicry hebben een hoge bewezen succesfactor tot wel 30%. Tijdens de opleiding leert u hoe de natuur u kan helpen bij het effectiever vormgeven van veranderingen.

Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen/begeleiden? Bekijk de brochure voor meer informatie.

Dagindeling & inhoud

Onderwerpen voor de 6 dagen
Dag 1: 13 september 2024

Sustainable Development Goals (SDG’s), klimaatakkoorden en broeikasgassen.

Dag 2: 27 september 2024

Introductie biomimicry en verandermanagement.

Dag 3: 11 oktober 2024

Samenwerkingsverbanden.

Dag 4: 25 oktober 2024

Gedragsaspecten.

Dag 5: 8 november 2024

Ontwerpen veranderproces en transformatiemanagement

Dag 6: 22 november 2024

Praktijkdag – Transitiegame spelen.

Kosten

Biomimicry Centre verzorgt de opleiding Sustainability Transition Manager. U betaalt voor de opleiding € 4.850,- excl. BTW. Dit is inclusief trainingsmateriaal, certificeringskosten, gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid luncharrangement.

Tijdsduur en belasting

De totale doorlooptijd van deze opleiding is 3 maanden met 6 opleidingsdagen. De voorbereidingen en opdrachten vragen om een gemiddelde inspanning van 3 uur per week.

PE-punten

42 punten

Scroll naar boven

Login

Cursisten & Friends of the Future